Suomeksi | Finnish Englsih Svenska Français ภาษาไทย РУССКИЙ

Markkinat Hua Hin


Iltamarkkinat hotelli Hiltonin läheisyydessä Hua Hin Thaimaa | Night Market near hotel Hilton Hua Hin Thailand

Hua Hin Night Market

sijaitsee keskellä kaupunkia Petchkasem tien ja junaradan välissä. Se on avoinna päivittäin noin kello kuudesta myöhään yöhön. Kojut ovat pullollaan matkamuistoja, vaatteita, bikinejä, koruja, laukkuja... tinkimällä teet edullisia ostoksia. Markkinoilta löytyy myös kojuja, joista voi oastaa paikallista purtavaa (kartta).

Chat Chai päivämarkkinat

ovat yö markkinoiden vieressä Soi Sa Songilla. Suurin osa markkinoista on katetulla alueella. Markkinoilla voit ostaa hedelmiä, vihanneksia, kalaa ja lihaa paikallisella hinnalla.Varsinkin kuumalla ilmalla, mutta muutenkin sisällä on voimakas kalan haju. Päivömarkknoilta löytyy paljon muutakin kuin ruokaa: pyyhkeitä, muovi tavaroita, kankaita ja paljoin muuta pikku tavaraa (kartta).
Sate-kärryt markkinoilla Hua Hin Thaimaa | Sate Trolly in Market Hua Hin Thailand

Hua Hin Grand Market

sijaitsee Soi 84:ssä Grand Hotellin ja Grand Boxin Stadiumin vieressä. on torstaista sunnuntaihin ja tarjoaa jotain erilaista jälleen. Täällä voit ostaa vaatteita, kirjoja, kasveja, leluja, lemmikit ja trooppisia kaloja. Nämä iltamarkkinat ovat yleensä keskiviikosta maanataihin 17:00-23:00. Markkinoiden päässä on myös katettu basaari (kartta).
Päivämarkkinat Hua Hin Thaimaa | Day Market Hua Hin Thailand

Hua Hin Pae Mai-markkinat

Pae Mai-markkinat ovat mahdollisesti paras ja suurin markkina-alue: rautatien yli, rautatien vieressä golf driving range. Pae Mai-markkinat ovat vilkkaat ja erittäin suosittu paikallisten keskuudessa. Markkinoilta löydät tuoretuotteet, vaatteita, sähkötarvikkeet, sähkölaitteet, työkalut, taloustavarat ja paljon muuta. Tutustumisen arvoinen (kartta ).
Keskiviikkoisin Cha Am:ssa on yksi suurimmista iltamarkkinoista, jotka löytyvät Bangkokin ulkopuolelta ja on tunnettu koko maassa. Markkinat ovat valtavat ja niin ulkomaalaiset kuin paikallisetkin matkustavat kaukaakin tekemään ostoksia ja löytöjä. Markkinoilla myydään vaatteita, aurinkolaseja, kenkiä, DVD/ CD levyjä, sähköisiä työkaluja ja vempaimia, kelloja, koruja ja jopa lemmikkieläimiä! Se voi olla hyvä paikka ostaa matkamuistoja ja lahjoja. Markkinoiden sijaitsevat juna-aseman läheisyydessä Narathip Road:lla. Markkinat ovat 18:00–22:00.

Cicada MArket Hua HinCicada Market (Viikonloppu Markkinat)

Ulkoilma markkinat, joidena taide, käsityöt ja elämäntavat esittelevät Hua Hinin taidetta. Cicada Market on koostunut 4 erilaisesta osasta:
- Art la Mode keskittyy vaatteisiin, koristeisiin ja käsitöihin.
- Art Indoor tarjoaa maalauksia, luonnoksia ja veistoksia.
- Art of eating on ulkoilma-ravintolamaailma.
- Art of Act on näyttämö taiteilijoille tai ryhmille, olipa
näytös musiikkia, tanssia, pantomiimi tai muita esityksiä.
Aukioloajat: Pe - la 16:00 - 23:00 ja su 16:00. - 22:00. Yhteystiedot: 0 3253 6606, 08 1880 4004 Kulkuyhteydset: Cicada Market sijaitsee Khao Takiab-Hua Hin Road tai Hua Hin Soi 87, Hyatt Regency hotellin kohdalla ja ennen Sasi teatteria.