Suomeksi | Finnish Englsih Svenska Français ภาษาไทย РУССКИЙ


Villa Lotuksen jälkeen ei meidän pesue

kovin helposti enää hotelliin majoitu!


Kertakaikkisen upea ja toimiva huvila kauniin rauhallisessa ympäristössä eikä todellakaan kaukana kaupungin keskustasta, vaikka sellaisen ensivaikutelman helposti saa varsinkin jos saapuu paikalle pimeään aikaan. Helpompaa ja huolettomampaa lomaa asumisen suhteen ei voinut enää olla. Kaikki tarpeellinen löytyi talosta, isosta pihasta ja alueelta. Jos jotain kysyttävää tai epäselvää ilmeni, avun ja vastauksen sai nopeasti ja vaivattomasti. Lähellä oli pieni paikallinen ravintola, josta sai ensihätään kaiken tarpeellisen syömisen ja juomisen.

Alueen taksikuljetus oli turvallista, täsmällistä ja edullista ihan mihin vain halusimme mennäkin. Vuokrasimme kuitenkin oman auton, joka tuotiin pihaan ja haettiin sieltä vuokra-ajan päätyttyä. Ei muuta kuin silmät kiinni ja liikenteen sekaan vaan! Aivan erilailla tuli nähtyä itse paikkaa ja sen ähikaupunkeja. Läheltä löytyi niin elefanttisafareja, floating marketteja kuin ostoskeskuksiakin.

Mikä olikaan ihanampaa kuin tilata hieroja "omaan" kotiin, nauttia kokovartalohieronta omassa rauhassa ja sen jälkeen mennä saunaan, pulahtaa poreisiin ja uimaan ihanan isoon altaaseen...tai hyvin öljyttynä suoraan aurinkotuolille. *huokaus* Oli se vaan ihana loma! Villa Lotuksen jälkeen ei meidän pesue kovin helposti enää hotelliin majoitu.

Helmikuu 2 viikkoa 5 hengen perhe: 2 aikuista, lapset 8v, 7v, 4v