Suomeksi | Finnish Englsih Svenska Français ภาษาไทย РУССКИЙ

Saimme viettää upeat 4 viikkoa Villa Lotuksessa


Saimme viettää upeat 4 viikkoa Villa Lotuksessa. Tämä oli ensimmäinen kertamme Thaimaassa ja uskon että se että valitsimme majoitukseksemme Villa Lotuksen, teki lomasta niin mahtavan.

Jo asunnon ensitiedusteluista alkaen kaikki sujui täydellisesti, lukuisiin kysymyksiin tuli vastaukset viivyttelemättä ja asiallisesti. Tällainen vuokranantajan palvelu on vertaansa vailla. Asioiden sujuvuus, ystävällisyys, rehellisyys ja luotettavuus saa täyden kympin.

Asunto oli upea ja myös 6 hengen perheemme mahtui siellä hyvin. Talo on kauniin hillitysti sisustettu ja joka puolella on puhdasta ja siistiä. Puutarhan hoitajat hoitivat työnsä tarkasti ja piha oli myös kuin taideteos. Koska lähdimme hakemaan lomaltamme erityisesti kiireellisen arjen vastapainoa, täältä se löytyi. Kuisma Liuksen taksit toimivat erinomaisesti kun halusimme lähteä keskustaan tai muualle.

Yksi tärkeimmistä kriteereistämme oli asuntoa etsiessämme että siinä olisi mahdolllisimman iso uima-allas ja sehän täältä löytyy. Suurimman osan lomastamme vietimmekin altaassa. Vähän murehdimme etukäteen miten 2-vuotiaamme uiminen onnistuu isossa ja syvässä altaassa, mutta hän itse valitsi aina mielummin porealtaan (ilman poreita) joka toimi erinomaisena lastenaltaana, siinä hän ylettyi pohjaan ja vietti monet kivat leikit.

Aluksi harmitti ruuan rehaaminen keskustasta, mutta eipä se mikään iso ongelma ollutkaan kun taksi haki kaupan ovelta ja auttoi vielä ruokakassien kantamisessa kotiovelle saakka. Iso helpotus oli juomatukku joka oli keskustaan mennessä (ei ollut iltamyöhään auki joten kävimme mennessä) matkan varrella (Family restaurantia vastapäätä). Taksi odotti kun kävimme keräämässä juomat ja juomatukku toi juomalastin talolle 50 bahtin (vähän yli euron) hintaan haluttuna aikana. Kovin paljon ei talolla keitetty, tilasimme lähes päivittäin ruuat ihanalle terassillemme jostain lähiravintolasta ja ruoka oli todella hyvää ja edullista.

Hua Hinin kaupoista emme paljon ostettavaa löytäneet (paitsi markkinoilta todella edullisia piraatti t-paitoja ja laukkuja). Tykkäsimme merkkivaatteiden outlet-myymälöistä joita oli Cha-amissa (Premium outlet) sekä matkan varrella n. 10 km Hua Hinin keskustasta (FN outlet).

Ranta oli huono ja epäsiisti ainakin hotelli Hiltonin kohdalla jossa olimme. Meduusojen ja rapujen näkeminen lopetti leikit lyhyeen, mutta sekään ei harmittanut koska oma allas oli niin upea.

Black mountain-vesipuisto oli niin hieno että henkeä sai haukkoa kun siellä kulki eteenpäin, siellä kävimme kaksi kertaa, suosittelemme. Aaltoallas oli kuulemma "maailman paras". Ruokapaikoista ehdoton suosikkimme oli Market village-ostoskeskuksen "Sizzler", salaattipöytä oli mahtava. Mikäli palaamme vielä Hua Hiniin, valitsemme aivan varmasti Villa Lotuksen.

Syys-lokakuu, 4 viikkoa: Suvi, Sami, Aliina 12 v., Viljami 10 v., Milja 6 v. ja Niilo 2 v.