Suomeksi | Finnish Englsih Svenska Français ภาษาไทย РУССКИЙ

Paikkahan oli täysin luxus ja wau se uima-allas!


Meillä oli todella onnistunut loma. Paikkahan oli täysin luxus, ja wau se uima-allas! Ei siinä mereen tullutkaan ikävä :) Aurinkoa riitti ja huvila oli aivan mahtava, parempaa ei olisi voinut toivoa. Sijainti oli mukavan rauhallinen minne oli kiva vetäytyä kylän vilinästä. Vartija oli aina portilla ja tervehti ystävällisesti. Oli rentouttavaa kun kerrankin uskalsi jättää majapaikassa arvoesineet sillensä.

Ensimmäisen viikon kuljimme taksilla, mutta toiseksi viikoksi vuokrasimme skootterit klubitalolta. Vaikka liikenne vaikutti aluksi hullulta, ei se sitä kohta enää ollut. Ajoimme tuon vajaan viikon aikana n. 700 km Cha Amin, Pala Un ja Pak Nam Pranin välimaastossa. Matkalla Pala Un vesiputoukselle meitä tallusteli tiellä vastaan valtava norsu. Se oli upea kokemus!

Merivesi ei ilmeisesti ole uimakelpoista tähän aikaan vuodesta. Kävimme pulahtamassa Hua Hinin rannalla apinavuorelta hiukan pohjoiseen. Jokainen meistä tunsi ihollaan pientä nipistelyä. Me selvisimme kuitenkin vain nipistyksellä.

Kaiken kaikkiaan lomamme oli mahtava! Tulemme ehdottomasti suuntaamaan tästedes Thaimaahan. Suosittelemme huvilaasi kummin kaimoille ja toivottavasti varauskirjassasi on aukko seuraavan loman sattuessa. Mielellään tulemme vielä takaisin. Kiitokset vielä ja palataan asiaan!

Toukokuu 2 viikkoa: Heidi, Mikko, Jukka, Helka, Juha